top of page
Türkiye'nin ilk ve tek pipo sosyal medyası. PipoSosyal'e katılarak topluluk üyeleriyle etkileşimde bulunabilirsiniz.

PipoTr

Herkese Açık·155 Pipocu

Pipo Çantası Alacaklara Tavsiyeler

Herkese selam piposeverler.Yakın zamanda artık pipolarımı sırt çantama ya da bez poşete koymanın bana güven vermediği kanısına vardığım için bir pipo çantası almaya karar verdim ve araştırmaya başladım facebook grupları da dahil olmak üzere çok çeşitlki platformlarda araştırmalar yaptım ve ülkemizde normal el çantalarının iç kısımlarına ek boğumlar koyulup "pipo çantası" ismi verilerek çok daha pahalıya satıldığını gördüm. Bundan ötürü pipo çantası isimli bir ürünün gerçek olduğuna inanmıyorum artık. Sadece içine ekleme yapılmış el çantaları gerçek. Bir gün olur da almak isterseniz el çantası alın :) Bu arada el emeği özel yapım çantaları dahil etmiyorum bu dolandırıcılığın içine birkaç el yapımı çanta gördüm ve gerçekten sanat eseri gibi görünüyor eğer bütçeniz varsa onları alabilirsiniz.

216 görüntülenme
ree

Mart ayında Temu’dan 275₺(+gümrük)ye aldığım 4 pipoluk çanta (takma yeri var ama 4 pipo almaz). Gerçek deri, kapak mıknatıslı, tütün kesesi ve malzeme koyma bölümü de var.. Tavsiye ederim..

ree
ree

Edited
bottom of page