Zeytin Ağacı Hakkında
Daha önceki gönderilerde konuyla alakalı defalarca konuşuldu ama grupça bir hafızayı yenilemek ve sizin de görüşlerinizi almak istiyorum.
Zeytin Ağacıyla ilgili birkaç yabancı foruma göz gezdirdim ve bayağı şaşırdım. Düşündüğümün aksine pek az kişi sıcak içim yapıyor, zamanla ağacın yaş halkaları içe doğru çatlağa benzercesine hafifçe(içime etki etmeyecek şekilde) derinleştiğinden serzeniş ederken pek çok kişiyse briar ile aralarında fark olmadığını, içim sonrasında nemi atma konusunda gayet başarılı olduğunu ve içim yaptıkça zamanla renginin koyulaştığını yazmış.
Son zamanlarda ben de zeytine kayafı takmış durumdayım. Sizler zeytin ağacı hakkında neler düşünüyorsunuz?
(yazım yanlışları için kusura bakmayın yeni cihaza geçtim onun azizliğine uğruyorum)

Zeytin agaci bir piponun nasil icecegini ben de cok merak ediyorum. Bir ara almaya niyetlendim ve arastirdim. Turkiye'de sanirsam bir tek Dapper satiyor. Bu markanin genel olarak iyi bir nami olmadigi icin almadim ama ilerde iyi uretildigini dusundugum zeytin agacindan yapilma bir pipo bulursam koleksiyonuma eklemeyi istiyorum.