estate pipo
Merhabalar, estate pipo için türk pipo kulübü (facebooktan) bir kişi var. Feriköy deymiş yeri. Tavsiye eden var mı memnun kalan? Grupta baya öneriyorlar ama bilemedim size sormak istedim.
219 görüntülenme
Merhabalar, estate pipo için türk pipo kulübü (facebooktan) bir kişi var. Feriköy deymiş yeri. Tavsiye eden var mı memnun kalan? Grupta baya öneriyorlar ama bilemedim size sormak istedim.
Türkiye'nin ilk ve tek Pipo sosyal medyasına hoş geldiniz.
Yeni Üye
Pipocu
Centilmen
Yeni Üye
Pipocu
Pipocu
Ben şahsen hiçbir yeri önermek istemiyorum. O videoyu sadece altına gelen yorumlar sebebiyle değil, aynı zamanda özel olarak da 3-4 kişiden dinlediğim hikayeler sonucunda kaldırdım; iyi de izleniyordu valla :) Pek çok ticarethane "pipo pahalı bir hobi" algısını yaratıp, bundan beslenip, maliyeti çok ucuz olan pek çok şeyi çok fazla paraya satmaya çalışıyor. Bazı şeyleri anlarım ancak ikinci elden 7.000 TL'ye alınan piponun 30.000 TL'ye satılmasından, mezatlardaki ucuz "iyi polis, kötü polis" oyunlarına; 50 liralık bir tamperin 1000 liraya satılmasına kadar pek çok şey gördüm. Fiyatı net ve belli olmayan hiçbir şeyi almayın. Estate pipo için çok basit bir formül yazacağım forumda.