pipo tütünü hızlı (acil:) nemlendirme yöntemi (benim bulduğum ve sıkça kullandığım bir yöntemdir)
Hepinize merhaba, bu burada yazdığım ilk yazı Çalışmalarını takdir ettiğim Hakan Bey’in böyle bir paylaşım sitesini de yeni öğrendim fazla uzatmadan konuya gireyim nem oranı düşük bir ilde yaşıyorum Ankara dolayısıyla da içmediğim tütünler çabuk kuruyor ancak içmek istediğimde tamamını nemlendirmek yerine içeceğim kadar tütünü bir french press‘in üstüne koyup altına sıcak su koyuyorum buharla 5- 10 dakika içerisinde gayet güzel bir nem oranına ulaşıyor tütün suyla temas etmiyor ayrıca süreyi uzatarak nem oranını ayarlayabilirsiniz😊 yöntem ve patent bana aittir😄 Afiyet olsun
123 Views

Bu yöntemi küçük bir çay süzgeci yardımıyla da uygulayabilirsiniz içeceğiniz kadar tütünü bir çay süzgecinin üstüne koyup suya temas etmeyecek şekilde sıcak su dolu bir bardağın üstüne yerleştirirseniz çıkan buharla kısa sürede tütününüz nemlenecektir pek tabii ki normal kendi nemli olan taze tütün gibi olmuyor ancak içebilecek kıvamda tütün elde edebiliyorsunuz