Her Şey Bir Fikirdi
Dostlar, sözlerime sizlere şükranlarımı sunarak başlamak istiyorum. Çok değil, sadece 4 ay önce, YouTube kanalımızın "Katıl" abonelikleri açıldığı zaman bugünleri hayal etmiştim. Belki izlemeyenleriniz vardır diye videoyu yazının sonuna bırakacağım.
Bugün o hayal sadece dört ayda, burada, o videonun başlığında da yazdığım gibi, hep beraber hayat buluyor. O zaman 700 küsur olan kanalımız bugün 1250 kişi oldu. O gün, hiç katıl abonemiz yoktu, bugün isimlerini "Künye" kısmında da görebileceğiniz destekçiler sayesinde ayağa kalkmaya çalışıyoruz.
Neden ayağa kalkmaya çalışıyoruz? Bugün, tüm gelir kaynağımız sadece Katıl abonelikleri. Burada 105 kişiyiz ancak şuan sadece 22 katıl abonemiz var. Bunu neden vurguluyorum?
Kendi mağazamızı açacağız, online ve basılı olarak kulüp dergimizi çıkaracağız, "Kulüp Üyeliklerini" devreye sokacağız, yerli ustalarımızla entegre olacak ve kulübümüz için workshoplar düzenleyeceğiz ve pek çok şehirde, pek çok etkinlik yapacağız. Fakat açıkçası beni en çok heyecanlandıran mağazada beğendiğim bir piponun nasıl olduğunu (ki eğer PipoTr'de satılıyorsa bundan şüphe etmeyeceğinizi garanti ederim) burada, PipoSosyal'de sorabilecek olmak. Dijital etkinliklere katılım yoluyla biriken puanlarla pipo ya da aksesuar alabilmek. Eşsiz bir sistem kuracağız.
Bunlar, 2025 yıl sonu ya da en geç 2026 ortasına kadar hedeflerim. Ancak bunları hep beraber gerçekleştirerek muhteşem bir hikaye yazabiliriz. Bundan 2-3-5 ya da 10 sene sonrasına baktığınızda, dünyada pipo içen kim varsa imrenerek baktığı, tütün problemini aşmış, dünyanın en aktif ve etkili pipo kulübünün bebek adımlarını hep beraber atıyoruz.
Bir filtre kahvenin 100 TL bandında olduğu şu zamanlarda YouTube üzerinden katıl abonesi olarak vereceğiniz destek sanmayın ki sembolik! YouTube algoritması katıl aboneliğini oldukça önemsiyor. Çünkü para kazanıyor! Bu da bize dolaylı yoldan başka bir ivme kazandırıyor.
Sözlerimi bitirirken 20 senedir "olmaz" denileni oldurduğunuz için hepinize gerçekten teşekkür ederim dostlar. Kendinize iyi bakın, hoşça kalın.
https://www.youtube.com/watch?v=4Kek2ZDjLnw&t=744s