Pesse Canoe Latakya-40???
Merhaba dostlar, başlıkta yazan mereti çok merak ediyorum ama müthiş ulaşılmaz kendisi. İstanbul hava limanı dışında Ankara'da avmlerde ve ya yeni çukurova havalimanında var mıdır? nerede bulabilirim acaba?
Kendilerine 1 sene arayla ulaşmayı denedim ama ne mailden ne de telefon numarasından dönüt alamadım. Bu konuda da topluluk olarak bir şeyler yapabilir miyiz diye merak etmiyor değilim.
150 görüntülenme

Ben Sabiha Gökçen Havalimanında denk geldim(birde Antalya Havalimanında olduğunu duydum). Latakya 40 ve oriantal flake aldım. Latakya 40 erik meyvesi baskın hafif tatlı bir tütün diyebilirim. Ama oriantal flake daha çok hoşuma gitti. tütünde incir, üzüm ve çiceksi koku var. içim sırasında incir yada üzüm tatları başlangıçta yoğun sonrasında çiçeksi bir baharat tadına bırakıyor. Benim damak tadıma oriantel flake daha çok hitap etti. Markanın sevmediğim yanı paketlemesi, kutuda bir conta yok ve tütünler aşırı nemli. Bazı kullanıcılar tütünlerin küflü çıkmasından şikayetci. latakya 40 mesela dağıldı, şuan topak topak bir kavanozda duruyor. İlginçtir Manisa'da bir tütüncüye girdim öylesine orada YD50 Brown tütününü bulmuş ve almıştım. Bunun haricinde firmanın diğer hiçbir tütününe Türkiye'de denk gelmedim. 1. pipo buluşmasında tpt flake sanırım, Hakan Bey yanında getirmişti orada denedim. Firma, dediğiniz gibi cevap vermiyor. Ankara ve İstanbul Havalimanında macbaren var sadece; o tütün hoş bir tütündür ama gladora daha iyi bence. İstanbuldan Ankaraya taşındım. şuan Ankarada gladora tütünlerini arama çalışmalarım devam ediyor. Bulursam paylaşırım. 😉