top of page
Türkiye'nin ilk ve tek pipo sosyal medyası. PipoSosyal'e katılarak topluluk üyeleriyle etkileşimde bulunabilirsiniz.

PipoTr

Herkese Açık·153 Pipocu

Büyük Teşekkür!

Dostlar, 2025 Şubat ayında, "PipoTr" için marka tescil başvurusunda bulunmuştum. Bu, bir ön başvuruydu ve açıkçası olacakları görmek istemiştim. "PipoMarket" adlı dükkan, 16 sayfalık bir itiraz dilekçesi ile zaten kısmen kabul alan tescil başvurumuza 13 Mayıs 2025'te itiraz etti. Dilekçeleri başvurunun kötü niyetli olduğu, kendilerine zarar vereceği gibi pek çok saçma şey içeriyor, detaylarıyla video halinde anlatacağım. Ama ben sizlere bana şu fotoğrafını paylaştığım cümleyi kurdurduğunuz için teşekkür ederim. Topluluğun gücünden bahsetmiştim, işte karşınızda. İyi ki varız dostlar 🤝 Hep beraber daha çok şey başaracağız 👍

354 görüntülenme
Serkan Arslan
Serkan Arslan
Jun 20

pipo sattığın bir mağaza var güzel, isminde de sattığın ürünü vurguluyorsun bu da çok iyi. dönüp kendine bir bak demezler mi? kendi pazarına kendisi ihanet ediyor. insanların pipo hobi edinmesi yada kullanması için bir çaba sarf etiklerini hiç görmedim. işlerinin ellerinden alınması gibi bir durum söz konusu değil zira çok çabalamıyorlar. 2020 yılında youtube kanalı açılmış sadece 2 tane video var. tren kalkalı çok oldu pipomarket. tren olma fırsatı vardı, şimdi yolcu bile olamayacak. 😉

bottom of page