top of page
Türkiye'nin ilk ve tek pipo sosyal medyası. PipoSosyal'e katılarak topluluk üyeleriyle etkileşimde bulunabilirsiniz.

PipoTr

Herkese Açık·177 Pipocu

Meyan Şerbeti ve Pipo

Merhaba piposeverler uzun süren sıcaklardan ötürü ne pipo içebildim ne de buraya bir yazı yazabilmiştim sıcakların etkisini hafif hafif kaybetmesiyle yeni denediğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim. Adana'da çocukluğumda çokça içtiğim meyan kökünü geçenlerde tekrar buldum ve ağır tütünlerle güzel bir ikili olabileceğini düşünerek Bosphorus Virginia ile birlikte denemek istedim... Sonuç hoş farklı bir lezzet oldu. Meyan şerbeti tadını geç bırakan bir yapıya sahip, bu da birlikte tüketildiğinde önce tütünün baskın aromasını ardından alınan bir yudumla yerini yavaşça meyan şerbetinin yoğun aromasına bırakıyor. Aromalı bir tütünle de denedim aynı ikiliyi ( Yaban roll ile) denedim ama tütünün aromalı olması ağızda karman çorman bir tat bırakıyor ne içtiğim şerbetten bir şey anladım ne de tütünün aromasından. Denemenizi tavsiye ederim bu ikiliyi :)

195 görüntülenme
ThePiperBadik
ThePiperBadik
19 Eyl 2025

Genelde aromasız tütün kullanıyorum ve şerbetli tatları tercih etmiyorum. Tütünden gelen aromayı bloke ediyor çünkü. Daha ziyade zıt tatlarda olmasını seviyorum.

bottom of page